Motor detailing

Uw motor, een bezit waar u zeer zuinig op bent.

Voor de meeste motorbezitters is het niet een vervoersmiddel om mee naar de supermarkt te gaan, of puur voor woon-werkverkeer, maar een bezit om trots op te zijn, een gevoel van vrijheid, en voor velen een verlengstuk van de persoonlijkheid.

Op een bezit als deze bent u dan ook vanzelfsprekend zeer zuinig, en DDS detailing kan hier een grote bijdrage aan leveren in de vorm van ons motor detailing pakket.

Allereerst wordt de motor grondig gereinigd met de allerbeste producten op de markt, om ook de meest moeilijk bereikbare plaatsen van de motor grondig te reinigen. Na het reinigen zullen alle gelakte delen door midden van een meerstaps polijstbehandeling worden ontdaan van swirls en krasjes, en kan eventueel klein schadeherstel worden toegepast.

Alle chrome en metalen delen worden ontdaan van vliegroest, aanslag (op bijvoorbeeld aluminium) en krasjes  met behulp van metalpolish, om ook deze delen, die vaak massaal aanwezig zijn op een motor, weer als nieuw te laten glanzen en stralen.

Als de motor weer in een optische nieuwstaat verkeerd zal de gewenste beschermlaag worden aangebracht. Dit kan zijn in de vorm van een wax, maar ook met een glascoating welke een jarenlange bijzonder goede bescherming biedt, het wassen enorm vereenvoudigd en uw investering waardig maakt.

Wat houdt een motor detailing treatment in?

vanaf €150

  • Wassen met hogedrukreiniger en actief schuim

  • Wassen met de hand

  • Clay-treatment om vastzittend vuil als boomhars, teer, vogeluitwerpselen etc. te verwijderen

  • Wielen reinigen

  • Chrome/metalen delen polijsten en beschermen

  • De lak en de velgen worden met hoogwaardige producten beschermd. Denk hierbij aan premium wax, een synthetische sealant of en Final1 Ultra Coat keramische glascoating

Direct een offerte aanvragen
 
Scroll naar boven