Koplamp herstel

Hebben de koplampen van uw auto een geel/bruine waas? En is hierdoor uw zicht verslechterd? Dan is het hoog tijd voor koplampherstel bij DDS detailing.

Door een scala aan factoren, waaronder wind en zand, kleine krasjes door bijvoorbeeld tegen een struik aan te parkeren, zure regen en meer kunnen uw koplampglazen dof raken, wat het zicht bij ritten in het donker verslechten, het algehele uiterlijk van de auto afdoen, en na verloop van tijd kan dit uitmonden in APK afkeur vanwege een verstoord lichtbeeld. Wij kunnen uw koplampen herstellen, waardoor de glazen weer kraakhelder zijn, en u weer een goed uitziende auto heeft, een perfect lichtbeeld en op de verlichting een APK-proof voertuig heeft.

Na de behandeling worden de koplampen beschermd, om terugkeer zo lang mogelijk uit te stellen en in sommige gevallen zelfs compleet te voorkomen.

Voor een snel herstel voor de APK, een opfrisbeurt en bij bijvoorbeeld verkoop van de auto kunt voor een zeer schappelijke prijs een bescherming in de vorm van een wax nemen. Deze beschermlaag blijft tot 6 maanden stand houden, en beschermd tegen de meeste invloeden die terugkeer van de doffe lampen versnellen.

Ons toppakket biedt bescherming in de vorm van een glascoating. Deze beschermlaag gaat terugkeer van de doffe lampen tot wel 3 jaar tegen, en biedt bescherming tegen vrijwel alle factoren waar de koplampen door kunnen beschadigen.

Aarzel niet, en maak nu nog een afspraak voor het herstellen van uw koplampen bij DDS detailing!

Wat houdt een koplamp herstel in?

vanaf €50

  • De koplampen worden eerst grondig gereinigd

  • Het glas (kunststof) wordt ontdaan van vastzittend vuil door middel van een clay-treatment

  • Het glas wordt eerst licht opgeschuurd om diepere beschadigingen te verhelpen

  • De glazen worden machinaal gepolijst totdat de oorspronkelijke glans en helderheid weer terug is

  • Optimale bescherming tegen vuil, vocht en UV-straling

Direct een offerte aanvragen
 
Scroll naar boven