Diamond detail treatment

Stelt u zich eens voor: Uw auto, motor of boot in een staat die nieuw overtreft!
Uw voer- of vaartuig kunnen wij in de best mogelijke staat laten verkeren, met een bescherming waar u jarenlang van kunt genieten en welke het periodieke optische onderhoud enorm versimpeld.

Na uitvoerige reiniging door middel van het wassen met een actief schuim (snowfoam), vervolgens na het afspoelen met de hand wassen om al het vuil veilig te verwijderen, en daarna een clay-treatment om alle vastzittende contaminatie welke met wassen niet veilig te verwijderen is ook veilig en zonder toedracht van schade van de auto, motor of boot is verwijderd, beginnen wij met het polijsten van de lak in meerdere stappen, om zodoende een perfect glad, strak en krasvrij oppervlak te creëren.
Diepere krassen worden bijgewerkt om ook deze zonder hoge kosten bij een spuiter te voorkomen, velgen worden gepolijst om ze weer optimaal te laten glanzen, en overige kleine beschadigingen kunnen in de meeste gevalen worden hersteld om uw voertuig of vaartuig weer in absolute nieuwstaat te laten verkeren.
Ook de motorruimte van uw auto wordt grondig gereinigd en gevoed om deze er weer als nieuw uit te laten zien, chrome en RVS delen worden gepolijst, kunststof delen worden extra gereinigd, en de ruiten rondom worden gereinigd en zacht gepolijst.

Ook het interieur wordt op professionele wijze weer in topconditie gebracht door reiniging met stofzuiger, stoomreiniger, extractiezuiger en interieurreiniger. Nare luchtjes worden na de reiniging volledig verwijderd, echt iedere vierkante centimeter wordt aangepakt om in showroomconditie te worden teruggebracht!

Als de auto, motor of boot weer in topconditie verkeerd, is het tijd om deze de bescherming te geven die het voer- of vaartuig jarenlang in deze staat kan behouden. Dit doen wij bij DDS detailing met de Final1 Ultra Coat keramische glascoating.
Voor ieder type ondergrond (lak, glas, kunststof, leder en metaal) beschikken wij over de juiste coating welke zorgt dat het oppervlak een extreem harde en duurzame bescherming biedt tot 3 jaar!
Het wassen wordt zeer eenvoudig door de hydrofobische eigenschappen van de coating, vuil en water kunnen onmogelijk goed hechten aan het oppervlak, waardoor het optische onderhoud een eitje wordt.
Ons toppakket wordt in samenwerking met u als eigenaar van het object samengesteld om te zorgen dat aan al uw specifieke wensen kan worden voorzien, en dit alles voor een transparante en eerlijke prijs en met langdurige garantie!

Wat houdt een diamond detailing treatment in?

vanaf €750*

 • Wassen met hogedrukreiniger en actief schuim

 • Wassen met de hand

 • Clay-treatment om vastzittend vuil als boomhars, teer, vogeluitwerpselen etc. te verwijderen

 • Wielen reinigen

 • Ruiten rondom reinigen

 • Lakwerk polijsten om defecten zoals krassen, swirls, ingebrande vogeluitwerpselen etc. te verwijderen

 • De lak in meerdere stappen polijsten voor het beste resultaat, lakcorrectie tot circa 80-90%

 • Velgen polijsten

 • Reinigen, voeden en beschermen lederen oppervlakken met hoogwaardige producten en materialen

 • Reinigen en voeden van het interieur

 • Kunststof delen voeden en beschermen

 • Chrome/metalen delen polijsten en beschermen

 • Lak en velgen worden door middel van een hoogwaardige glas-coating beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze coating heeft een standtijd tot wel 6 jaar

Direct een offerte aanvragen
 
Scroll naar boven