Boat Detailing

Een boot is een compleet ander verhaal dan iedere auto of motor.

Een boot is voor vrijwel iedere bezitter een pronkstuk waar soms maar enkele keren per jaar gebruik van wordt gemaakt, maar welke de meest uitgebreide zorg krijgt die mogelijk is. DDS detailing kan u voorzien van een boot die straalt als nooit tevoren, met een pakket op maat. Uw boot wordt zeer grondig gereinigd, de gele/bruine snor wordt vakkundig verwijderd, en alle kalkaanslag en aangekoekte schelpen/pokken worden geheel verwijderd zonder de romp te beschadigen. Pas als de boot echt helemaal schoon is worden alle gelakte of met gelcoat behandelde opervlakken door middel van een polijstbehandeling in meerdere stappen ontdaan van vastzittende contaminatie, krassen en doffe aanslag, zodat een enorm glanzend resultaat goed zichtbaar is.

Ook aan boord van de boot zal alles grondig worden gereinigd en in de best mogelijke staat worden teruggebracht. Houten delen kunnen opnieuw worden gelakt met een speciale maritieme vernis voor een prachtige glans en utieme bescherming die jarenlang stand houdt, antislip delen worden met een speciale reiniger behandeld die zorgt voor een stroeve laag om de werking van de antislip delen te versterken. Verder is in overleg mogelijk meerdere herstelwerkzaamheden aan de boot te laten uitvoeren, vraag hiernaar in uw vrijblijvende offerte-aanvraag. Als kers op de taart is ook de bescherming van een boot een essentiële factor.

Daar de boot veelal in het water te vinden is, is een perfecte bescherming tegen zout, kalk, pokken en natuurlijk water/vocht een must om na een uitgebreide detailbehandeling van uw boot bij DDS detailing nog lang van uw -in een absolute topstaat verkerende- boot te kunnen genieten.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos te noemen, en voor een passende offerte is het uiteraard mogelijk naar de locatie/ligplaats van uw boot toe te komen om een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Wat houdt een boat detailing treatment in?

Prijs op aanvraag

  • Reinigen bodem, antifouling en romp, verwijderen van groene aanslag, bruine snor, pokken et cetera

  • Wassen met de hand indien mogelijk. Denk hierbij aan romp als de boot uit het water is, en het dek

  • Claybar behandeling om vastzittend vuil te verwijderen

  • Speciale reiniging om aanslag als zout etc. te verwijderen

  • Polijstwerk op maat om defecten aan lak/gelcoating te verwijderen

  • Juiste bescherming om alle delen van de boot weerstand te bieden aan de invloeden die het (open) water (zoet of zout) op de boot heeft

Direct een offerte aanvragen
 
Scroll naar boven