Full detail treatment

U wast uw auto regelmatig, maar bereikt steeds niet dat resultaat waar u zo op hoopt?
Dit kan meerdere oorzaken hebben, waaronder vastzittend vuil wat met gewoon wassen niet is te verwijderen, of vuil in de kleinste hoekjes waar een wasstraat niet bij kan komen.
Talloze kleine waskrasjes kunnen ook een oorzaak zijn van een net niet zo mooie auto als dat u probeert te bereiken. DDS detailing is hèt adres om u te helpen dit resultaat te bereiken.

Uw auto wordt eerst met een snowfoam gewassen. Dit dikke actieve schuim zorgt ervoor dat losliggend vuil wat gemakkelijk krasjes veroorzaakt wordt gecapsuleerd en door de zwaartekracht, in het schuim van de auto wordt afgevoerd. Tegelijkertijd worden velgen, wielkasten en rubberen delen grondig gereinigd alvorens wij overgaan tot de tweede stap; het handmatig wassen. De tweede stap, het handmatig wassen, gebeurt aan de hand van de twee-emmer methode. Deze methode, waarbij één emmer met warm water en shampoo gevuld is en één emmer met lauwwarm water, zorgt dat ook het wassen zonder krassen te veroorzaken gedaan kan worden. Na ieder paneel zal de microvezel washandschoen eerst in de emmer lauwwarm water uitgewrongen worden alvorens deze weer in de emmer met shampoo wordt gedoopt. Zo blijft de emmer met de shampoo ten alle tijden echt schoon en wordt de auto nooit met een vies water gewassen.

Hierna wordt de auto gedroogd, en ondergaat de lak een clay-treatment, wat inhoudt dat door middel van een detailerspray en een speciale klei al het vastzittende vuil wat met wassen niet verwijderd kan worden veilig en krasvrij van de auto gehaald wordt. Zodoende ontstaat een perfect canvas om met het echte werk te beginnen; het polijsten!

Bij het polijsten zorgen wij ervoor dat wij de perfecte combinatie van machine, polijstschijf en polijstmiddel vinden voor uw autolak – iedere auto is immers anders – om stapsgewijs, in gemiddeld 2 tot soms wel 4 of meer stappen polijstwerk, alle krassen van uw lak veilig te verwijderen zonder nare sporen op uw lak achter te laten. Bij DDS detailing bent u dus verzekerd van een perfect verzorgde lak zonder nare krassen en vlekken!

Als kers op de taart wordt de lak beschermd met een premium wax om maandenlange bescherming te bieden tegen de invloeden van buitenaf.
Ook de velgen worden uiteraard in de best mogelijke staat teruggebracht, de ruiten worden rondom gereinigd, de kunststof delen gereinigd en gevoed, de chrome/ metalen delen gepolijst en beschermd en de rubbere delen gereinigd en gevoed om de originele glans weer terug te brengen. Als u uw auto na een exterieurbehandeling bij DDS detailing weer ophaalt heeft u het gevoel weer in een gloednieuwe auto te zitten!

Wat houdt een full detailing treatment in?

vanaf €450*

 • Wassen met hogedrukreiniger en actief schuim

 • Wassen met de hand

 • Clay-treatment om vastzittend vuil als boomhars, teer, vogeluitwerpselen etc. te verwijderen

 • Wielen reinigen

 • Ruiten rondom reinigen

 • Lakwerk polijsten om defecten zoals krassen, swirls, ingebrande vogeluitwerpselen etc. te verwijderen

 • 2 staps polijsten voor het beste resultaat, lakcorrectie tot circa 80-90%

 • Velgen polijsten

 • Interieur grondig reinigen

 • Reinigen, voeden en beschermen lederen oppervlakken met hoogwaardige producten en materialen

 • Kunststof delen voeden en beschermen

 • Chrome/metalen delen polijsten en beschermen

 • Lak en velgen behandelen met premium wax voor optimale bescherming

Direct een offerte aanvragen
 
Scroll naar boven