Over

Over DDS detailing

Even voorstellen

DDS detailing is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby.
In 2007 kocht ik, Dennys, mijn allereerste echt eigen auto. En zoals heel veel mensen dat bij dergelijke gebeurtenissen hebben, gold voor mij ook dat ik hem hoe dan ook zo mooi en schoon mogelijk wilde houden.
Wat begon met enkel handmatig wassen, is uitgegroeid tot het ontdekken van de meest veilige, kwalitatieve en degelijke manieren en producten om mijn auto dagelijks te laten glimmen alsof hij net uit de showroom is komen rollen.
Anderhalf jaar na mijn eerste auto ruilde ik deze in voor een nieuwer, luxer en sneller model, wat mij vervolgens nog meer motiveerde te groeien in de wereld van carcleaning.

In deze tijd, toen de sociale media nog niet zo groot en bereikbaar was als nu, maakte autoliefhebbers gebruik van forums en autoclubs, om hun passie te delen, elkaar vragen te stellen, van elkaar te leren en een ander te laten zien wat er allemaal met zijn of haar auto gedaan werd. Ook ik maakte hier dankbaar gebruik van om op onder andere deze manier mijzelf te blijven ontwikkelen en constant ideeën op te doen voor mijn hobby, welke toen al snel doorontwikkelde in een passie

Op het moment dat het men opviel dat er van deze kant in korte tijd veel verbetering in de processen binnen carcleaning ontstonden, kreeg ik vanuit verschillende uithoeken van het land vragen en verzoeken om te helpen met de auto van een mede-enthousiasteling op het automotieve gebied.

Zo begon de passie al snel uit de hand te lopen en was er zonder weet in relatief korte tijd een kring van “klanten” ontstaan, welke door middel van tastbaar reclame-materiaal alsmede mond op mond reclame langzaam groeide.

Door de jaren heen heb ik mij sterk ontwikkeld in de wereld van reinigen, polijsten, lakcorrectie en beschermen van auto’s, motoren,  campers en zelfs boten, en was het nu toch echt tijd om dit op professionele wijze aan de gehele ‘wereld’ aan te bieden.
Voor ik er zelf erg in had was in no time het concept DDS detailing geboren.

Vandaag de dag bieden wij bij DDS detailing professionele diensten aan op het gebied van reiniging, onderhoud, lakcorrectie, koplampglasreparatie en bescherming van ieder soort voertuig of vaartuig.
Niks is ons te gek, een uitdaging zullen wij nooit uit de weg gaan!